0885 906 656
гр.София, ул. 6-ти Септември № 20 Б, партер

Продай имот с нас!

Искате да продадете бързо и сигурно Вашия апартамент, магазин, имот! Бихте желали да знаете неговата реална цена и да я постигнете при продажбата. Предпочитате да направите това без да хабите излишно време, нерви и сделката да протече гладко и перфектно в юридическо и техническо отношение. Уверени ли сте, че имате знанията, опита и силите за да осъществите всичко това сами?

Ние от "Архконсулт имоти" имаме решение за вас! От 1993 година до сега, сме реализирали множество сделки и предлагаме на нашите клиенти коректна, качествена и достъпна услуга при продажба на недвижими имоти в София и региона. Разполагаме с екип от специалисти с над 10 годишен опит, отлично подготвени, готови и мотивирани да ви помогнат да продадете Вашия имот сигурно и бързо.

Какво включва услугата ни при продажба на имот:

- Предварителна консултация за осъществаяване на Вашата продажба и назначаване на брокер, персонално ангажиран с нея.

- Конуслтиране относто документите ви за собственост и съставяне на списък с необходимите такива за нотариалната сделка.

- Извършване на оглед на имота, заснемане и препоръки за  привеждането му във вид, подходящ за продажбата.

- Определяне на реалната пазарна цена на Вашия имот и публикуване на подходяща реклама.

- Осъществяване на огледи с потенциални купувачи и водене на преговори с тях относно параметрите на бъдещата сделка.

- Подготовка и изготвяне на предварителен договор за покупко-продажба на имота след съгласуване между страните.

- Съдействие при избор на нотариус за снабдяване с необходимите документи и осигуряване на нотариалното изповядване на сделката.

- Пълно съдействие през целия процес до получаване на продажната цена и предаване владението на имота на купувача.

Повече предварителни подробности относно бъдещата Ви продажба може да получите на нашите телефони, на място в офиса ни или като ни пишите на е-мейл: arhconsult@mail.bg

 

 

 

Заявете за продажба вашия имот в София и веднага ще се свържем с вас!

Полетата със * са задължителни.

Тази форма изпраща email до arhconsult@mail.bg с Вашите: име, телефон, имейл. Данните се използват, за да осъществим контакт с Вас. За повече информация и за начина на управление на Вашите данни, посетете: Политика за поверителност.

*Съгласен/на съм, АРХКОНСУЛТ, да обработва личните ми данни- име, телефон, имейл, като ги използва, за да се свърже с мен. Декларирам, че съм над 18 години и лично изпращам настоящото съгласие.

10+2=

Заявката не ви ангажира с предварителни плащания! Ние получаваме възнаграждение само при осъществяване на продажбата.